GENERELT

Disse kjøpsvilkårene er tilpasset for handel over Internet (distansehandel). WRABE AS/ wrabe.com (Organisasjonsnummer: 917251460) er den selgende part. Du, (“kunden” nedenfor), er den kjøpende parten. Villkårene i denne Avtalen er tilpasset privatpersoner som er fyllt 18 år med registrert bostedsadresse i Norge og for handel med varer (produkter nedenfor). Hos oss kan du som kunde enkelt gjøre en bestilling på http://www.wrabe.com. 

Vilkår eller deler derav i denne Avtalen som avviker fra gjeldene lovverk er uten påvirkning, bortsett fra der hvor avvik er til kundens fordel. Denne bestemmelsen gjelder kun dersom kunden er privatperson og kjøpet er til privat bruk.

 

BESTILLING

WRABE AS/ wrabe.com bestiller du produkter enkelt og greit. Vi tilbyr sikre betalingsalternativer og pålitelige leveranserWRABE AS / junkyard.no mottar din bestilling når du klikker på knappen “Utfør kjøp” i kassa (trinn 1 av 1 ). Når WRABE AS/ wrabe.com har mottatt din bestilling vil du motta e-post “Ordrebekreftelsen” til e-postadressen du oppga da du bestilte. Når du klikker på knappen “Utfør kjøp” bekrefter du denne avtalen.
Handle trygt med rett til å endre din bestilling.
Hvis du ombestemmer deg, har du muligheten til å endre bestillingen. For endring av bestilling, kontakt oss på mail: kundeservice@wrabe.com. Ending på bestillingen må varsles før ordren har status som pakkes. Handle trygt med rett til å avbestille.
Hvis du ombestemmer deg, kan vi tilby deg å kansellere ordren du har lagt inn. For å gjøre en kansellering, kan du logge deg inn på kontoen din på http://www.wrabe.com. Avbestilling må meldes ifra om før ordren er pakket. 
For mer informasjon om hvordan du bruker og handler på http://www.wrabe.com, se vår FAQ .

 

PRISER OG AVGIFTER

Priser oppgis i norske kroner (NOK) inklusive merverdiavgift (moms). Avgifter for frakt og betaling kan tillkomme ved hver bestilling, se 5. Betaling samt 7. Levering i denne Avtalen for mer informasjon.

 

Avgift for uavhentede forsendelser

Om du som kunde ikke henter ut din bestilling slik som avtalt debiterer vi en avgift på 350 kroner inklusive moms. Avgiften er nødvendig for at vi skal kunne dekke frakt- og håndteringskostnader som tilkommer. Merk at om du ikke tar i mot eller henter ut din forsendeles, så regnes det ikke som om du har meddelt at du angrer ditt kjøp. For mer informasjon se 8. Angrerett og bytte nedenfor.

 

Tilbud

Tilbud og kampanjer som markedsføres på http://www.wrabe.com gjelder så langt lageret rekker om ikke andre betingelser kommuniseres sammen med tilbudet eller kampanjen.

 

PRODUKTER OG SORTIMENT

Fargegjengivning på produktbilder

De produktbilder som vises på http://www.wrabe.com skal forsøke å gjengi produktenes farge og øvrige egenskaper på en så virkelighetsnær måte som mulig. Ettersom fargegjengivning kan variere avhengig av hvilken type av skjerm du som kunde bruker, så kan vi ikke garantere at produktenes farger gjenspeiles nøyaktig av de fargene du ser på din skjerm.

 

BETALING

 

Kortbetaling med Payex

WRABE AS/ wrabe.com.no tilbyr kortbetaling via vår betalingspartner Payex som er autorisert med PCI DSS sertifiering. Din kortinformasjon overføres og lagres sikkert i kryptert form. Ditt kort debiteres når du som kunde har gjennomført din bestilling. Kortbetaling er mulig med følgende korttyper:

-VISA

-VISA Electron

-MasterCard

 

OPPFYLLELSE AV AVTALE OM LEVERANSE

WRABE AS/ wrabe.com plikt til oppfyllelse av avtalen starter i det du klikker på knappen ”Gjennomfør kjøp” i kassen. TPT AS/ junkyard.no har oppfylt sin del av avtalen når kunden har mottatt full levering av bestillte produkter. Du som kunde, har oppfylt din del av avtalen når du har betalt tilstrekkelig betaling for produktet som avtalt.

 

LEVERING

Produktene leveres til nærmeste utleveringssted i forhold til adressen du oppgav ved bestilling i samarbeid med våre logistikkpartnere.. WRABE AS / wrabe.com sender bestillinger på hverdagene. 
Lagerstatus indikerer nåværende antall av produkter på lager, også estimert leveringstid til deg som kunde er spesifisert. Generell leveringstid blir oppført nedenfor, hvis ordren omfatter produkter med ulike leveringsstatus, blir leveringsstatus den samme som for det produktet med lengst leveringstid.

Fraktkostnad:

En frakt kostnad på 49 NOK inkludert moms gjelder for hver bestilling og vises i kassen. Gratis frakt for bestillinger over 1000 NOK. WRABE AS / wrabe.com tilbyr gratis levering hvis verdien av produktene overstiger 1000 kroner inkludert moms.

Leveringstid:

Postpakke i samarbeid med BRING. Pakken leveres innen 2-8 virkedager som starter fra den datoen da ordren sendes fra WRABE AS / wrabe.com sitt lager. Du blir varslet når du kan plukke opp pakken på ditt postkontor. Hvis du har valgt SMS-varsling, vil du bli varslet når varen kan hentes på postkontoret. Postpakker må hentes innen 14 dager fra den datoen du mottok beskjed om ankommet pakke. Uavhentede pakker vil bli returnert til WRABE AS / wrabe.com, da vil du som kunde da bli belastet med et gebyr på 350 NOK inklusive moms. Postpakker er et sporbart frakt alternativ.

 

ANGRERETT OG BYTTE

Åpent kjøp i 30 dager fra den datoen produktet ble levert til deg. I perioden hvor åpent kjøp gjelder, gjenkjøper WRABE AS / wrabe.com produktene til verdien du har betalt for produktene inkludert kostnader for frakt til kunden. Kunden blir trukket fra 75 kroner på tilbakebetalingen for en ren retur hvis returlappen er brukt. Kostnad for andre ting vil ikke bli kompensert av WRABE AS / wrabe.com.

 

Følgende vilkår gjelder for åpent kjøp :

– Produktet må være ubrukt og uskadet.
- Enhver montering av produktet bør ikke ha skjedd.
- Den originale emballasjen må være intakt.

 

Bruk av åpent kjøp

Instruksjoner om hva du som kunde må gjøre for å utnytte åpent kjøp er vedlagt i hver forsendelse.

 

30 dager bytterett– Gratis retur frakt!


Du har rett til å bytte produktet i 30 dager fra den datoen produktet ble levert til deg. Når du bytter, får du verdien av produktene du returnerte tilgode hos WRABE AS / wrabe.com. Utgifter for frakt eller annen tjeneste vil ikke bli kompensert i forbindelse med bytteretten. Beløpet du har til gode blir utlignet mot verdien av de produktene du ønsker å bytte til i forbindelse med bytteretten. Dersom verdien av produktene du ønsker å bytte til overstiger beløpet du har tilgode, må du betale mellomlegget til WRABE AS / wrabe.com. Når du benytter deg av bytteretten tilbyr WRABE AS / wrabe.com gratis retur frakt.

 

Følgende betingelser gjelder ved endring :

– Produktet må være ubrukt og uskadet.

– Enhver montering av produktet bør ikke ha skjedd.

– Den originale emballasjen må være intakt

 

Retur av varer

Se § 10. Retur. Se nedenfor ved retur av produkter. Visse produkter inngår ikke angreretten med støtte i distanse- og hjemsalgsloven. (2005:59)

– Produkter som er produsert eller endret spesielt på kundens anmodning eller som på annen måte har fått en spesiell karakter.

– Produkter som er i fare for å bli ødelagt, brukes eller vesentlig forverres under oppsigelsesperioden.

– Audiovisuelt opptak, og software engineering eller fysisk forsegling (plombering) hvis denne er brutt.

– Undertøy og lignende.

 

REKLAMASJON OG GARANTI

 

Garanti

Kunde som har kjøpt et produkt som privatperson, har rett til å returnere produktet hvis det er feil i henhold til forbrukerkjøpsloven ( 1990:932 ), sammen med Consumer Services Act ( 1985:716 ). Garantien dekker tydelige feil på varen, og er gyldig i tre år fra den datoen du mottok produktet. Garantien dekker også feil som har oppstått under transport av produktet til deg. (Se Klage av transportskade under). Et produkt som avviker fra det som er avtalt mellom deg selv og WRABE AS / wrabe.com eller andre defekter kan også betraktes som feil. Feil forårsaket av skaden som du selv har påført produktet telles ikke som en tydelig feil.

Hvis du klager på en mangel ved produktet seks måneder fra den datoen du mottok produktet i din besittelse, har du også ansvar for å bevise at mangelen på produktet var der opprinnelig. WRABE AS / wrabe.com anbefaler og alltid sjekke produktene når kunden har mottatt de, og rapportere om eventuelle feil så snart den er oppdaget. Ved klage på feil produkt har kunder primære rett til å få utbedret feilen, eller et nytt feilfritt produkt. I noen tilfeller, har du også rett til å heve kjøpet å få tilbake det du har betalt. Ved en godkjent reklamasjon, skal du som kunde ikke bli belastet med noen ekstra kostnader knyttet til klagen. Som for eksempel skal kostnaden for returnere et defekt produkt erstattes av WRABE AS / wrabe.com. Merk at du som kunde så langt som mulig skal minimalisere eventuelle kostnader i tilfelle et produkt viser seg å være defekt.

 

 

Annet

– Hvis plagget/ produktet er brukt, skal det vaskes/ rengjøres før det returneres.

– Ved klager hvor refusjon blir løsningen kan det bli trukket fra på verdien avhengig av produktets alder og hvordan det er brukt siden kjøpstidspunktet.

Som regel, 20 % fradrag per år vedrørende maskinvare og 33 % på vanlige klær og tilbehør .

 

Kontaktinformasjon vedrørende garantikrav

E-post: kundeservice@wrabe.com

 

Retur ved reklamasjonssak.

Kunden må kontakte WRABE AS/ wrabe.com før det gjøres en retur av et defekt produkt. For å returnere defekte produkter eller materialer, se § 10. Returns.

 

RETURER

 

Når du returnerer produkter eller materialer til WRABE AS / wrabe.com må produktene pakkes på en slik måte at de er beskyttet under transport. WRABE AS / wrabe.com anbefaler derfor at du alltid pakker produktene på samme måte og med samme emballasje som da de ble levert til deg. Er ikke produktet eller materiale pakket inn på en god nok måte slik at det oppstår en skade under transport har du som kunde ansvaret for å erstatte eventuelle skader som har oppstått.

Ved retur av produkter til WRABE AS / wrabe.com du er ansvarlig for at produktene når WRABE AS / wrabe.com uskadet.

 

Tilbakebetaling

  • Vi vil refundere pengene senest 30 dager fra bruken av angreretten og returretten ble gjort eller ble avgjort i en klagesak.

 

FORBEHOLD

 

Hevingsforbehold

TPT AS/ wrabe.com forbeholder seg retten til å heve avtalen i det tilfellet en kunde har handlet i ”ond tro” på grunn av feilaktigheter som kunden har kjent til eller burde ha innsett, som feil informasjon om pris eller kvantitet på http://www.junkyard.no. I tillfeller der hevingsforbeholdet gjøres gjeldene har kunden ikke rett på på erstatning eller kompensasjon fra WRABE AS/ wrabe.com.

 

Endringsforbehold

WRABE AS/ wrabe.com forbeholder seg retten til uten videre informasjon å endre innholdet på http://www.wrabe.com, som inkluderer, men ikke er begrenset til, utvalg, priser og kampanjer. Slike endringer påvirker ikke allerede inngåtte avtaler mellom WRABE AS/ wrabe.com og kunden.

 

Ansvarsforbehold

WRABE AS/ wrabe.com skal anses som fri fra alle forpliktelser ihenhold til denne avtalen, for ansvar for hendelser som oppstår på grunn av hendelser som utenfor denne avtalen eller TPT AS/junkyard.nos virksomhet eller hva som følger av gjeldene lovgivning.

 

ANSVARSFRASKRIVELSE

 

Force Majeure

I tilfeller av statlige tiltak eller unnlatelse, ny lovgivning, arbeidskonflikt, krig eller trussel om krig, store forstyrrelser av den offentlige ro og orden, sabotasje, ekstremvær, brann, eksplosjon, naturkatastrofe, ulykke eller annen omstendighet utenfor WRABE AS/wrabe.com kontroll og som WRABE AS/wrabe.com med rimelighet ikke kunne unngått eller forutsett skal WRABE AS/wrabe.com har rett til å fraskrive sine forpliktelser i denne avtalen. Ved slike hendelser er WRABE AS/wrabe.com ikke ansvarlig for skader eller tap som er påført kunder.

 

Eksterne linker

WRABE AS/ wrabe.com er ikke ansvarlig for eventuelle skader og problem med kundens soft- eller hardware som oppstår som et resultat av at kunden har klikket på eksterne linker som er publisert på http://www.wrabe.com

 

Reservatsjon mot prissvingninger eller andre handelshindringer

Prissvingninger eller andre handelshindringer, som for eksempel mangel på nødvendig komponent fra tredjepart, hvor WRABE AS/wrabe.com ikke med rimelighet kan holdes til sine forpliktelser i henhold til denne avtalen har WRABE AS/wrabe.com rett til å heve kontrakten. I et slikt tilfelle, har kunden ikke krav på erstatning eller annen kompensasjon fra WRABE AS/wrabe.com.

 

Reservasjon mot skatte- og avgiftsforandringer

Ved vesentlige skatte- eller avgiftsforandringer, som er av vesentlig betydning for forutsetningene i denne avtalen, har WRABE AS/ wrabe.com rett til å heve avtalen. I slike tilfeller har kunden ikke krav på erstatning eller annen kompensasjon fra WRABE AS/ wrabe.com.

 

Reservasjon mot leverandørsforsinkelser utenfor WRABE AS/ wrabe.coms kontroll.

Om det oppstår forsinkelser som skyldes forhold utenfor WRABE AS/ wrabe.coms kontroll, skal ikke WRABE AS/ wrabe.com holdes ansvarlig for skade eller tap som skyldes nevnte forsinkelser. I slike tilfeller har kunden ikke krav på erstatning eller annen kompensasjon fra WRABE AS/ wrabe.com, dersom ikke annet er særskilt avtalt mellom WRABE AS/ wrabe.com og kunden eller fremkommer i bestemmelser av gjeldene lov.

 

ANNET

 

Politianmeldelse

WRABE AS / wrabe.com politirapporter rutinemessig all svindel og forsøk på svindel.

 

Immaterielle , logoer og varemerker

Alle materialer postet http://www.wrabe.com, inkludert programvare, logoer, lydklipp, varemerker og tekst og bilde er beskyttet som åndsverk . Denne beskyttelsen betyr at materialet ikke kan brukes uten tillatelse, materialet kan ikke kopieres eller på annen måte overføres til en tredjepart uten WRABE AS/ wrabe.com sin tillatelse . Eventuelle brudd på dette vil bli politianmeldt.

Informasjon

All informasjon på http://www.wrabe.com, uavhengig av format, er publisert kun for informasjonsformål for besøkende skal kunne bruke nettstedet. WRABE AS / wrabe.com er dermed ansvarlig ikke for eventuelle konsekvenser eller skader som kan oppstå dersom denne informasjonen blir brukt til noe annet enn de ovennevnte formål.

 

Tvist

Tvist mellom WRABE AS / wrabe.com, og deg som kunde er testes av retten etter ufravikelig lov. I tilfelle en sak blir prøvd i Brukerklagenemnda vil WRABE AS/ wrabe.com følge rettens avgjørelse av saken.